Gå till innehållet
Gå till startsidan

Fack- och professionstidningen från Sveriges Farmaceuter

Apohem årets e-handlare enligt kunderna

E-handelsapoteket har utsetts till både Årets e-handlare inom hälsa och Årets e-mästare alla kategorier.

För 18 året i rad har prisjämförelsesajten Pricerunner med hjälp av konsumenter utsett årets bästa e-handlare inom tjugo olika kategorier samt en totalvinnare: Årets e-mästare.

Finalisterna inom varje kategori röstas fram av kunder genom verifierade kundomdömen och bedöms sedan av en extern jury genom så kallad “mystery shopping”. Under mystery shopping-processen testar juryn finalisternas hela kundupplevelse – från sök på sajt till köp och leverans, samt kontakt med kundservice.

Efter att ha imponerat både på kunder och jury var det i år Apohem som utmärkte sig och blev årets stora vinnare. Förutom vinnare av Årets e-handlare inom kategorin Hälsa tar Apohem också hem priset som Årets e-mästare alla kategorier.

— Vi är såklart stolta över att både kunder och “mystery shoppers” ger oss så fina omdömen. Vi är en utmanare på en marknad med några av Sveriges duktigaste e-handlare inom apotek, skönhet och hälsa. Det känns därför otroligt bra att Apohem blir uppmärksammade som “Årets e-handlare” inom denna kategori. Att dessutom bli “Årets e-mästare” alla kategorier är ett tydligt kvitto på det fantastiska arbete hela Apohem-teamet gör för våra kunder, säger Gustav Hasselgren, vd på Apohem i ett pressmeddelande.

Mest läst