Gå till innehållet
Gå till startsidan

Fack- och professionstidningen från Sveriges Farmaceuter

Svensk Farmaci söker fler bloggare

Vill du bli vår nya bloggare? Svensk Farmaci publicerar regelbundet bloggtexter på vår hemsida, och nu söker vi fler röster.

Tycker du om att skriva vardagsnära och fängslande, så att andra berörs eller får en aha-upplevelse? Vi söker fler som kan beskriva en farmaceuts vardag på ett spännande, begripligt och ibland kanske omskakande sätt.

Vi letar efter dig som har något att säga till din egen yrkeskår, men även till dem som är arbetsgivare, företagsledare eller som fattar politiska beslut som rör farmaceuter – och som skapar engagemang hos våra läsare. Du jobbar själv på apotek, läkemedelsföretag, myndighet, inom vård- och omsorg eller är student. Eller så känner du till våra läsares värld på något annat sätt.

Vi letar efter en mix av skribenter i ålder, kön och etnicitet, som bor i stan eller på landsbygden och med olika bakgrunder inom farmaceutvärlden. Bloggarna ska fungera som komplement till redaktionens oberoende journalistik.

Är du intresserad? Hör då av dig till chefredaktör Erik Pettersson på erik.pettersson@sverigesfarmaceuter.se och berätta vem du är och vad du vill skriva om.

Mest läst