Gå till innehållet
Gå till startsidan

Fack- och professionstidningen från Sveriges Farmaceuter

Svensk Farmaci söker nya bloggare

Är du en farmaceut med örat mot marken? Då kanske du är bloggaren som Svensk Farmaci letar efter.

Tycker du om att skriva vardagsnära och fängslande, så att andra berörs eller får en aha-upplevelse? Då är du kanske en av våra nya bloggare på Svensk Farmaci. Vi söker nu nya röster som kan beskriva en farmaceuts vardag på ett spännande, begripligt och ibland kanske omskakande sätt.

Vi letar efter dig som har något att säga till din egen yrkeskår, men även till dem som är arbetsgivare, företagsledare eller som fattar politiska beslut som rör farmaceuter – och som skapar engagemang hos våra läsare. Du jobbar själv på ett läkemedelsföretag, ett apotek, en myndighet, inom vården eller är student. Eller så känner du till våra läsares värld på något annat sätt.

Vi letar efter en mix av skribenter i ålder, kön och etnicitet, som bor i stan eller på landsbygden och med olika bakgrunder inom farmaceutvärlden. Bloggarna ska fungera som komplement till redaktionens oberoende journalistik.

Är du intresserad? Hör då av dig till chefredaktör Hanna Odelfors på hanna.odelfors@sverigesfarmaceuter.se och berätta vem du är och vad du vill skriva om.

Mest läst