Gå till innehållet

När du använder denna sida accepterar du vår användning av cookies. Mer information.

Fack- och professionstidningen från Sveriges Farmaceuter

Förbundets förhandlingschef slutar

Sveriges Farmaceuters förhandlingschef Martina Perzanowska slutar. Efter närmare fyra år på förbundet går hon vidare till en liknande tjänst på Polisförbundet.

Martina Perzanowska, slutar som förhandlingschef på Sveriges Farmaceuter.

– Det är både spännande och roligt att jag får den här möjligheten till att utvecklas i min yrkesroll, säger Martina Perzanowska, i ett uttalande på förbundets sajt.

Martina Perzanowska kommer att finnas kvar i sin nuvarande roll på förbundet under hela augusti och efter det hjälpa till i förhandlingsfrågor tills dess att en ny förhandlingschef finns på plats.

– Jag känner mig stolt över att ha fått arbeta som förhandlingschef för ett förbund som representerar en så viktig profession. Så det är med blandade känslor som jag lämnar Sveriges Farmaceuter, säger Martina Perzanowska, i uttalandet.

Samtidigt som förhandlingschefen nu slutar ska förbundet även rekrytera både en ny förbundsdirektör efter att Eva Arlander sagt upp sig, samt en farmaceut som ska arbeta med professionsutveckling efter att den tidigare chefsfarmaceuten lämnat förbundet.

Andra läser