Gå till innehållet
Gå till startsidan

Fack- och professionstidningen från Sveriges Farmaceuter

Apotea årets nätbutik igen

Internetapoteket Apotea har utsetts till Årets nätbutik 2019 av prisjämförelsesajten Prisjakts användare. Det är sjätte året i rad företaget får utmärkelsen.

Apotea befäster sin position som Sveriges främsta nätbutik alla kategorier i och med seger för sjätte året i följd. Dessutom vann Apotea ganska givet även i kategorin ”Apotek och hälsokost”.

– Det är otroligt smickrande att utses till Årets nätbutik av Prisjakts användare. Det är kundernas betyg som räknas. Utmärkelsen är en bekräftelse på att vårt stenhårda fokus på bra och snabba leveranser är helt rätt. Att vinna priset för sjätte året i rad dessutom extra roligt då vi nyligen firade sjuårsjubileum.” säger Pär Svärdson, vd för Apotea i ett pressmeddelande.

Fakta Årets nätbutik
Årets nätbutik är Prisjakts årliga konsumenttävling där användare och besökare får rösta på sina favoriter på nätet. Priset instiftades 2011 och samtliga butiker på Prisjakt är nominerade i olika kategorier baserat på produktutbud. Huvudpriset Årets nätbutik tilldelas den butik som får flest röster totalt.

Mest läst