Gå till innehållet

När du använder denna sida accepterar du vår användning av cookies. Mer information.

Fack- och professionstidningen från Sveriges Farmaceuter

PODD-RADIO: Hör hur Johan räddade benet på en kund

PODDRADIO: Hur är det att driva apotek helt på egen hand? Svensk Farmaci och apotekaren Kristofer Klerfalk har djupintervjuat entreprenören Johan Olofsson som driver två apotek i Stockholm. Johan berättar bland annat om tillfället när han räddade benet på en apotekskund.

Vad krävs för att leva upp till alla regelverk som egenföretagare inom apoteksbranschen, och dessutom nå kommersiell framgång?

Svensk Farmaci har begått poddradio-premiär inom ramen för konceptet Örat mot rälsen i samarbete med apotekaren Kristofer Klerfalk. Radioprogrammet finns att lyssna på här.

I avsnittet berättar Johan Olofsson, som driver Din Apotekares två apotek i Stockholm, om sin bakgrund och ger handfasta råd till potentiella egenföretagare.

Han skildrar också sin tidigare tillvaro som kringflackande apotekare i Skottland, lyfter fram Finland som ett föredöme när det gäller arbetsfördelningen på apotek och kommenterar den aktuella apoteksutredningens förslag.

Han berättar också om ögonblicket när en rådig insats på apoteksgolvet gjorde att en apotekskund slapp amputera ett ben.

Andra läser