Gå till innehållet

När du använder denna sida accepterar du vår användning av cookies. Mer information.

Fack- och professionstidningen från Sveriges Farmaceuter

Välkommen till nya Svensk Farmaci!

I fredags sjösattes nya Svenskfarmaci.se. Målet har varit att åstadkomma en visuellt dynamisk och fullt responsiv sajt som andas 2017.

Svensk Farmaci-sajten har, på gott och ont, sett ganska oförändrad ut sedan lanseringen 2012.

Genom att medvetet undvika excesser har vi mejslat fram en kostnadseffektiv, basal nyhetsservice som upprätthålls ungefär på halvtid av en person, jag själv.

Men det är inte 2012 längre. Under en tid har det varit dags att ta nästa steg – och sedan i fredags har vi gjort det. Layoutbyrån Malcolm Grace och IT-konsulterna Peter Diring och Andreas Miehling har gjort det mesta av jobbet.

Målet har framför allt varit att göra sajten mer visuellt tilltalande via fräscha sidhuvuden med olika teman och en slider-funktion där våra bästa artiklar får en extra push. Vi har också gjort sajten fullt responsiv mot platta och mobil.

Utöver detta har vi lagt till några nya enkla funktioner, men avsiktligt inget som är direkt ”mind-blowing”. Vi kommer att fortsätta med samma koncept – en basal nyhetsförmedling utan alltför avancerade funktioner som skulle vara tids- och kostnadsdrivande att upprätthålla.

Jag hoppas att ni gillar förändringarna. Det vanliga nyhetsflödet finns som förut, men börjar något längre ned på förstasidan.

Sajten kommer under en period att vara föremål för förändringar och i den processen tar vi gärna hjälp av er läsare.

Mejla gärna feedback och konstruktiva idéer på vad som kan förbättras, ”buggar” du upptäckt, eller saker som borde finnas på sajten. Tänk gärna “kostnadseffektivt”. De bästa förslagen belönas med boken ”Hjältar – otroliga historier från verkliga livet” av undertecknad.

Andra läser