Gå till innehållet
Gå till startsidan

Fack- och professionstidningen från Sveriges Farmaceuter

Fyra personer följer med till Kalmar

E-hälsomyndigheten har en diger rekryteringsuppgift framför sig. Endast fyra medarbetare nappade på erbjudandet att arbeta vidare i Kalmar. Samtliga 43 som erbjöds tjänster i Stockholm tackade ja till dessa.

I mitten av november gick personliga erbjudanden ut till samtliga anställda på e-hälsomyndigheten om fortsatt arbete i antingen Kalmar, dit myndigheten ska omlokaliseras, eller Stockholm, där cirka 50 tjänster ska finnas kvar.

Nu har svarstiden gått ut och myndigheten har gått igenom svaren.

– Det är fyra personer som har tackat ja till att följa med till Kalmar, säger Lars Kämpe, pressansvarig på e-hälsomyndigheten, till Svensk Farmaci.

Hur många av de som erbjöds fortsatt tjänst i Stockholm tackade ja?

– 43 medarbetare tackade ja till tjänster i Stockholm. Det var för övrigt just 43 som erbjöds tjänst i Stockholm, samtliga av dessa tackade alltså ja.

Idag berättar e-hälsomyndigheten också om den rekryteringskampanj som man inleder i dag, måndag. För att nå ut brett annonserar man i både digitala kanaler och i tryckt media. Samtliga lediga tjänster kommer även att läggas ut på myndighetens webbplats.

Med start i morgon, tisdag, arrangerar man tillsammans med Arbetsförmedlingen i Kalmar dessutom flera rekryteringsträffar. Läs mer i vår tidigare artikel från i morse.

Andra läser