Gå till innehållet

När du använder denna sida accepterar du vår användning av cookies. Mer information.

Fack- och professionstidningen från Sveriges Farmaceuter

Sommarnumret är ute

Svensk Farmacis sommarnummer är klart från trycket och har nått Sveriges Farmaceuters medlemmar. Läs om klinisk farmaci i Uppsala, en intervju med Tommy Eriksson, ett medicinskt temablock om zika-virusets spridning och en intervju med SFa:s nya förbundsdirektör Jenny Harlin.

Nummer 3/16 av tidningen innehåller också artiklar om statusen för gemensam läkemedelslista, nya kollektivavtalen inom apotek, farmaci i Sydafrika och ett arbetsplatsbesök på Apoteket AB:s distansapotek i Hässleholm – med mera.

Medlemmar i Sveriges Farmaceuter får som alltid tidningen gratis i brevlådan.

Hör gärna av dig om du är medlem och inte har fått tidningen ännu, eller om du inte är medlem och vill beställa tidningen för 50 kronor.

Andra läser