Gå till innehållet
Gå till startsidan

Fack- och professionstidningen från Sveriges Farmaceuter

Ska utbilda om ledarskap

Sveriges Farmaceuter satsar i höst på skräddarsydda ledarskapsseminarium för farmaceuter i samarbete med apotekaren och branschprofilen Kristofer Klerfalk.

Målgruppen är farmaceuter i alla sektorer inom läkemedelsområdet som befinner sig i eller är på väg in i chefsroller.

Det första seminariet hålls den 5 oktober i Sacos lokaler på Lilla Nygatan i Stockholm.

Apotekaren Kristofer Klerfalk har haft en rad arbetsledande funktioner och har grundat företag som Pharmademic, Läkemedelstjänster – som sedermera fusionerade med Health Solutions – Svensk Dos och Upsala Tonic. Idag är han partner och styrelseledamot på Health Solutions.

– Tanken är att erbjuda ett praktiskt inriktat ledarskapsseminarium som är skräddarsytt för farmaceuter. Jag kommer att använda ett antal case från verkligheten som jag själv ställts inför. I vissa fall hittade jag smarta lösningar, andra gånger blev det snarare dyrköpta erfarenheter. Seminariet kommer att ge verktyg för ledarskap i pressade situationer, säger Kristofer Klerfalk.

Mer information om ledarskapsseminariet kommer längre fram på Sveriges Farmaceuters hemsida.

Andra läser