Gå till innehållet

När du använder denna sida accepterar du vår användning av cookies. Mer information.

Fack- och professionstidningen från Sveriges Farmaceuter

Test av julsenap blir årlig tradition

Råkar du vara i Stockholm torsdag nästa vecka? Ta då chansen att delta i Svensk Farmacis smaktest av apotekens julsenap, som från och med i år är en tradition.

Svensk Farmacis test av apotekens julsenap i fjol blev uppskattat. Därför har redaktionen enhälligt beslutat att testet ska bli en årlig tradition i juletid.

Fjolårets vinnare blev Lloyds apoteks julsenap. Lloyds uppmärksammade sedan segern i en bäst i test-kampanj. I år har flera aktörer, bland annat Apoteket AB, aviserat nya smaker. Testpanelens ordförande meddelar också att APL:s senap blir ett nytillskott i år.

Är du medlem i Sveriges Farmaceuter, och råkar vara i Stockholm torsdagen den 18 december?

Då får du gärna delta i Svensk Farmacis smaktest av apotekens julsenap. Upplägget är ett enkelt blindtest med poängsättning. Bröd och pålägg finns förstås också. Senapstestningen sker på Sveriges Farmaceuters förbundskansli på Vasagatan 48 klockan 13.30.

Testtillfället ger också en chans att träffa Sveriges Farmaceuters nyligen avgångna ordförande Thony Björk. Han har lovat att delta i testpanelen. Senapstestet blir därmed en av hans allra sista insatser för förbundet. Vi hoppas även att förbundets nya ordförande, Kristina Fritjofsson, ska finnas på plats.

Anmäl din medverkan genom att maila oss senast tisdagen den 16 december. Välkommen!

Andra läser