Gå till innehållet

När du använder denna sida accepterar du vår användning av cookies. Mer information.

Fack- och professionstidningen från Sveriges Farmaceuter

Dags för ny design!

Svensk Farmaci önskar alla läsare God Jul och Gott Nytt År. Men innan helgerna byter vi design på sajten.

Den nya versionen av sajten kommer att driftsättas under dagen, och därför kommer svenskfarmaci.se inte att uppdateras mer idag.

Sedan vidtar vårt jullov, men tisdagen den 7 januari börjar den omstöpta sajten uppdateras igen.

– Förändringen av sajten handlar mest om en visuell uppfräschning, vi lanserar inga nya funktionaliteter i det här skedet. Läsaren kommer att känna igen grundlayouten och funktionerna på sajten. Vi har rättat en del buggar och försökt hitta ett uttryck som känns mer 2014 än 2011 då dagens sajt utvecklades, säger Nils Bergeå Nygren, chefredaktör.

– Den kanske viktigaste förändringen är att vi gör en mobilanpassning via en responsiv lösning. Cirka 40 procent av besöken på sajten görs idag från smartphones. Vårt nyhetsbrev, som når knappt 7000 mottagare, snyggas också till. Det kommer prenumeranterna att märka i januari.

Förändringsarbetet har genomförts i samarbete med webbyrån Guldfors.

Med detta passar Svensk Farmaci på att önska God Jul och Gott Nytt År.

Som julläsning kan vi rekommendera vårt test av apotekens julsenap eller varför inte mordgåtan Hammarbymordet 1913. Läs Per Boströms gästblogg om det ouppklarade mordet och rösta sedan här på sajten på vem du själv tror var mördaren.

Andra läser