Gå till innehållet

När du använder denna sida accepterar du vår användning av cookies. Mer information.

Fack- och professionstidningen från Sveriges Farmaceuter

Kronan får centralt apotek

Kronans Droghandel nyetablerar innanför lokaltrafikens kontrollspärrar på Stockholms central – ett stenkast från Apoteket AB:s C W Scheele. Även Doc Morris öppnar snart på Centralstationen. UTÖKAD 12:10

Det planerade apoteket ligger på Centralstationens övre plan vid utgången mot Klarabergsviadukten.

Apoteket, som enligt skyltarna öppnar i sommar, ska ligga i Pressbyråns tidigare lokaler.

Här passerar dagligen ett myller av pendeltågsresenärer. Enligt vad Svensk Farmaci erfar planerar även Doc Morris att öppna ett apotek på Centralstationen, närmare bestämt i det nedersta planet. Doc Morris har sedan tidigare apotek i tunnelbaneplanet vid Östermalmstorg.

Andra läser