Gå till innehållet

När du använder denna sida accepterar du vår användning av cookies. Mer information.

Fack- och professionstidningen från Sveriges Farmaceuter

Fullmäktigemöte inleds i Stockholm

Idag inleds Sveriges Farmacevtförbunds årliga fullmäktigemöte, där en ny förbundsstyrelse ska väljas. SACO:s ordförande Göran Arrius och Sveriges Apoteksförenings vd Johan Wallér gästar mötet i Stockholm.

Mötet inleds vid lunchtid idag, fredag, och avslutas klockan 13 i morgon. En huvudpunkt på årets möte är valet av en ny styrelse.

– Jag hoppas också på en fortsättning på den viktiga diskussionen om hur vi ska lyfta professionen och fortsätta utvecklas i riktning mot ett professionsförbund. Hur vi går vidare med den nollvision för läkemedelsrelaterade skador som vi antog vid fjolårets möte i Södertälje blir en viktig diskussionsfråga, säger förbundsdirektör Kristina Niemi.

SACO:s ordförande Göran Arrius och Sveriges Apoteksförenings vd Johan Wallér medverkar som externa gäster.

Svensk Farmaci återkommer nästa vecka med bevakning från fullmäktigemötet.

Andra läser