Gå till innehållet
Gå till startsidan

Fack- och professionstidningen från Sveriges Farmaceuter

Ny funktion samlar upp platsannonser

Arbetsmarknaden är fortsatt turbulent inom apotekssektorn efter omregleringen. Svensk Farmaci lanserar nu en ny funktion för platsannonser av radannonstyp.

Den nya funktionen syns i högermarginalen på sajtens förstasida, och listar aktuella platsannonser för farmacevter. Mer information om varje enskild tjänst finns på underliggande sidor. Under “Visa alla lediga jobb” finns en mer detaljerad listning av aktuella annonser.

– Med det här vill vi underlätta för läsarna att hitta aktuella platsannonser. Förhoppningen är att vi via en attraktiv, synlig struktur kan nå en kritisk massa av platsannonser och stärka vår position på platsannonsmarknaden, säger Nils Bergeå Nygren, Svensk Farmacis chefredaktör.

Funktionen kommer också att synas i Svensk Farmacis elektroniska nyhetsbrev. Nyhetsbrevet som går ut minst en gång varje vecka har hittills varit den av Svensk Farmacis kanaler som genererat flest annonser.

Brevet når Sveriges Farmacevtförbunds cirka 7500 anslutna farmacevter, samt några hundra ytterligare personer som registrerat sig på egen hand.

För priser och mer information om annonsering, kontakta Annika Forslöf på Ad4you Media, 08-505 667 84 eller annika@ad4you.se.

Mest läst