Gå till innehållet
Gå till startsidan

Fack- och professionstidningen från Sveriges Farmaceuter

Ny e-tidning ska skapa debatt

Läkemedelsindustrins branschorgan satsar på ett nytt e-tidningsprojekt, LIFe-time.se, som lanseras i morgon onsdag.

Satsningen består av en e-tidning med tillhörande nyhetsbrev, kopplat till sociala medier, och debattseminarier.

– Materialet kommer inledningsvis att beröra tre områden, ojämlik vård, patientsäkerhet och forskning/utveckling. Under våren kompletterar vi med ytterligare tre områden. Det blir mycket bakgrund och fördjupning, mer magasin än en dagsaktuell tidning, säger Cecilia Kennerfalk, kommunikationschef på LIF.

– Målgrupperna är i första hand politiker och chefer i landsting och regioner samt ledamöter i de relevanta riksdagsutskotten. Men vi hoppas även på att nå fler grupper, förhoppningen är att få till en levande debatt över hela landet i de här frågorna.

Medicinjournalisten Sten Erik Jensen står för huvuddelen av det redaktionella innehållet på frilansbasis för LIF:s räkning.

Mest läst