Gå till innehållet
Gå till startsidan

Fack- och professionstidningen från Sveriges Farmaceuter

Välkommen till Svensk Farmaci!

För en dryg vecka sedan nådde den första tryckta tidningen Svensk Farmaci – Sveriges Farmacevtförbunds nya medlemstidning – prenumeranterna. Och nu är som synes den nya sajten med samma namn på banan.

Ambitionen är att vara nyhetsledande i bevakningen av apotek, läkemedel och professionsfrågor. Nyhetsflödet kommer att vara intensivt, med flera uppdateringar dagligen. Medlemmar och andra som anmält sig får vårt nyhetsbrev – till en början en gång i veckan, men på sikt oftare.

Dessutom bidrar flera bloggare på sajten. Vid sidan av våra ledar- och förbundsbloggar medverkar apotekare och farmacistudenter och utöver detta finns en särskild, temporär blogg med fokus på den heta frågan om farmacistudenternas indragna praktiklöner.

Vi har vid starten tyvärr inte någon bloggande receptarie. Hör gärna av dig om du själv är receptarie och vill blogga, och tipsa gärna om du känner någon som kan vara intresserad att medverka!

Tack för all positiv input på det första tryckta numret. Den tryckta tidningen Svensk Farmaci är precis som föregångaren Farmacevtisk Revy en medlemsförmån – men några av artiklarna kommer att finnas på sajten. Icke-medlemmar kan förstås starta en prenumeration här på sajten.

Välkommen till Svensk Farmaci!

Mest läst