Gå till innehållet
Gå till startsidan

Fack- och professionstidningen från Sveriges Farmaceuter

Apohem först med farmaceutisk videorådgivning

E-handelsapoteket Apohem blir först i Sverige med att lansera farmaceutisk rådgivning via videosamtal.

Apohem lanserar nu farmaceutisk rådgivning via videosamtal. De blir därmed först i Sverige att erbjuda denna tjänst.

Gustav Hasselgren, vd för Apohem.

— Det är såklart kul att vara först med videorådgivning, men det viktiga är att vi förhoppningsvis kan hjälpa fler med sina apoteksärenden online på ett tryggt och personligt sätt. Många av våra kunder kontaktar oss redan genom chatt, mejl och telefon, men video lägger till en ny dimension av personlig kontakt som vi ser fram emot, säger Gustav Hasselgren, vd för Apohem i ett pressmeddelande.

Enligt företaget beräknas rådgivningen ta mellan tre och fem minuter per kund, den är helt kostnadsfri och innebär inget köpkrav. Det krävs ingen tidsbokning, kunden anmäler bara i kund-chatten att hen önskar videorådgivning. Videorådgivningen kompletterar Apohems tidigare erbjudande med rådgivning via chatt, telefon och mejl.

Mest läst