Gå till innehållet
Gå till startsidan

Fack- och professionstidningen från Sveriges Farmaceuter

Apotea växer och vill bli Nordens största e-handelsapotek

Apotea köper in sig in i e-handelsapotek i Finland och Norge med ambitionen att bli Nordens största nätapotek.

Det svenska e-handelsapoteket Apotea expanderar sin verksamhet i Norden genom att investera i redan etablerade e-apoteken Apomera i Finland och Apotera i Norge.

I Norge och Finland har utvecklingen av e-handelsapotek inte kommit lika långt som i Sverige. Nu ser Apotea möjligheten att fortsätta växa genom att investera i befintliga bolag med ambitionen att bli Nordens största e-handelsapotek.

Pär Svärdson, vd Apotea.

— Jag ser en enorm potential i att skapa nya Apotea i våra nordiska grannländer. Jag tror att det behövs en utmanare på dessa marknader och det finns även många synergier mellan bolagen att dra fördel av, säger Pär Svärdson, vd för Apotea i ett pressmeddelande.

Mest läst