Gå till innehållet
Gå till startsidan

Fack- och professionstidningen från Sveriges Farmaceuter

Välkommen till vår nya sajt!

Vi på redaktionen är glada att kunna visa upp en uppfräschad och mer lättnavigerad sajt, där både nyheter och mer djuplodande reportage presenteras på ett bättre sätt.

Som du kanske redan lagt märke till har Svensk Farmacis sajt fått ett uppfräschat utseende och ny struktur som ska göra det lättare att hitta. I menyraden högst upp hittar du olika farmaceutiska yrkesområden där vi samlar nyheter och annan läsning inom respektive område. Bloggar, krönikor och annat opinionsmaterial hittar du under ”Röster”, där även nya avsnitt av Farmaceutpodden dyker upp.

Här på sajten publicerar vi dagligen nyheter som berör farmaceuternas arbetsliv och yrkesroll. För att hänga med i flödet rekommenderar vi att du anmäler dig till vårt veckovisa nyhetsbrev, under den här artikeln, om du inte redan är prenumerant. Och följ oss gärna på Facebook och Twitter för snabbare uppdateringar.

Dessutom gör Svensk Farmaci nu entré på Linkedin och Instagram – följ oss där redan från start!

Slutligen, vår förhoppning är att kunna ge er läsare en överblick över vad som är på gång kring farmaceuternas arbetsliv och yrkesroll. Frågor som berör er vardag är prioriterade. Om du vill tycka till om nya sajten, vårt innehåll, eller tipsa om något vi borde skriva om – är du alltid välkommen att kontakta oss!

Chefredaktör Hanna Odelfors

Webbredaktör Anna Falk

Andra läser