Gå till innehållet
Gå till startsidan

Fack- och professionstidningen från Sveriges Farmaceuter

Farmaceutpodden: Aspirerande Forensikern

Apotekaren Karla Bolbaran är aspirerande forensiker. Foto: Isabella Stenmark.

Apotekaren Karla Bolbaran är aspirerande forensiker. Foto: Isabella Stenmark.

Vad skulle en TV-serie om ditt jobb handla om? Apotekaren Karla Bolbaran är aspirerande forensiker och kvalitetssamordnare på Nationellt Forensiskt Centrum i Linköping. Vad gör en forensiker? Vilka arbetsuppgifter har Karla? Vad har en polis för likheter med en läkare? Karla brinner för kvalitetsarbete och lyfter samtidigt flera egenskaper som hon tycker är unika och viktiga hos en farmaceut. Naturligtvis får hon också frågan om hennes arbetsdag är som ett avsnitt från CSI. Det spännande svaret får ni bara inte missa…

Mest läst