Gå till innehållet
Gå till startsidan

Fack- och professionstidningen från Sveriges Farmaceuter

Apotekaren i Försvarsmakten

Helena Gustafsson. Foto: Maria Löfström/Försvarsmakten.

Helena Gustafsson. Foto: Maria Löfström/Försvarsmakten.

I senaste avsnittet av Faramceutpodden hör ni apotekaren Helena Gustafsson berätta om sitt arbete på Försvarsmedicincentrum i Göteborg. Vilka ansvarsområden har Helena inom försvarsmakten? Vad gjorde Helena på insatsområdet i Afghanistan? Inför vilka utmaningar ställs Helena i sitt arbete för att säkra tillgången till läkemedel åt försvarsmakten?

I det här avsnittet får du höra om annorlunda arbetsuppgifter i en apotekares vardag och förhoppningsvis många intressanta insikter. Du får också veta vilken kompetens som meriterande för att kunna arbeta inom försvarsmakten.

 

Helena berättar även om Prova-på-kursen “48h” för hälso- och sjukvårdspersonal. Du som är intresserad kan läsa mer här.

 

Andra läser