Gå till innehållet
Gå till startsidan

Fack- och professionstidningen från Sveriges Farmaceuter

Pushar för app och e-handel på Centralen

Apoteket AB öppnar idag en "popup-butik" på Centralstationen i Stockholm - helt utan produkter eller läkemedel. Tanken är att visualisera hur e-handel, digitala tjänster och rådgivning kan underlätta apoteksärenden.

I butiken finns experter som visar hur du handlar och får rådgivning kring läkemedel och hälsa via apoteket.se och appen Mitt Apotek.

– Vi vill underlätta och möta våra kunders behov och ser att allt fler kunder väljer att handla läkemedel och andra hälsoprodukter på webben och i vår app. Popupen belyser de smarta och professionella tjänster vi erbjuder digitalt och visar vilka möjligheter som finns, säger Eric Lundberg, marknadsdirektör på Apoteket, i ett pressmeddelande.

Besökarna får möjlighet att göra tester via digitala skärmar, och Apotekets medarbetare hjälper till med installation och demonstration av appen och dess funktioner.

Andra läser