Gå till innehållet
Gå till startsidan

Fack- och professionstidningen från Sveriges Farmaceuter

Ny arena för industri-farmaceuter

Jobbar du inom läkemedelsindustrin? Sugen på att träffa kollegor från andra företag och fortbilda dig? Boka då in den 20 november för Industrifarmaceutiskt möte.

Det är Industrisektionen inom Sveriges Farmaceuter som för första gången anordnar Industrifarmaceutiskt möte på Hotel Continental i Stockholm.

– Vi har identifierat ett behov av en aktivitet där vi samlar industrifarmaceuter för att träffa kollegor och att fortbilda sig, under parollen ”Av farmaceuter, för farmaceuter”. Det är också ett sätt att visa bredden för våra medlemmar, alla de områden där farmaceuter arbetar, säger Claes Jagensjö i industrisektionen

Det erbjuds ett späckat program med föredrag av bland andra Pär Tellner från Efpia (En europeisk läkemedelsindustriutblick), Marie Gårdmark från Läkemedelsverket (Stegvis godkännande), Torkel Gren från Recipharm ( Kontraktstillverkning) och Mikael Svensson från SKL (Samordning av landstingens läkemedelsarbete).

Mötet är öppet för medlemmar i industrisektionen, är gratis och går av stapeln den 20 november på Hotel Continental i Stockholm.

– Inbjudan kommer att skickas ut till alla medlemmar i Industrisektionen. Merparten av våra medlemmar bor runt Mälardalen, därför har vi valt att ha detta första möte i Stockholm. Vi ska utvärdera om det finns behov av att arrangera på fler platser framöver, kanske i Göteborg eller i Malmö/Lund, säger Claes Jagensjö.

Mest läst