Gå till innehållet
Gå till startsidan

Fack- och professionstidningen från Sveriges Farmaceuter

Förbund köper lyxlägenheter

Sveriges Farmaceuters medlemmar får sällan fyra veckors semester i rad. Som kompensation har förbundet köpt fyra exklusiva semesterlägenheter i den lilla orten Pesce d'aprile på italienska klacken åt sina slitna medlemmar.

Lägenheterna kan lånas av medlemmarna kostnadsfritt, max fyra sammanhängande veckor år gången.

Förbundet har fått tillgång till lägenheterna genom ett samarbete med fackförbundet Kommunal.

– Ett fåtal får ju ändå fyra sommarveckor i rad så vi satte fyra veckor som tak. Det är viktigt att våra medlemmar får möjlighet att njuta av sol och värme under sin semester för att orka med resten av året, och det var därför vi gjorde det här, säger Sveriges Farmaceuters ordförande Kristina Fritjofsson.

Förbundet tillträder lägenheterna den 1 april och de kommer att vara klara att hyras ut från och med vecka 22. Bytesdag är lördagar. Nästa sommar kommer lägenheterna att lottas ut, men eftersom det är kort tid till semesterperioden kommer det att vara först till kvarn som gäller i år.

För vidare information och bokning, kontakta Clary Holtendal på telefon 08/01 04 2016.

– Sanningshalten i detta erbjudande ska ses mot bakgrund av dagens datum. Men man får gärna se detta som en passning till arbetsgivarsidan och en påminnelse om hur viktigt det är med sammanhängande semester för uttröttade arbetstagare, säger Kristina Fritjofsson.

Mest läst