Gå till innehållet
Gå till startsidan

Fack- och professionstidningen från Sveriges Farmaceuter

Lloyds Apotek öppnar läkarmottagningar

Läkarmottagningen Kry.se flyttar in på några av Lloyds apotek. Via videolänk kan apotekens kunder få hjälp med diagnostisering och rådgivning av en läkare.

Lloyds Apotek och Kry.se har ett samarbete sedan våren 2015. Nu utökas det till att möjliggöra läkarbesök via videolänk på apoteket. Efter läkarbesöket kan patienten hämta ut sin medicin direkt på plats.

– Det är väldigt spännande att samarbeta med Kry.se eftersom vi tror att framtidens vård behöver bli ännu mer digital och tillgänglig. När både läkaren och medicinen finns tillgänglig på nätet blir det enklare för patienter att få vård på distans och efter deras förutsättningar, säger Fredrik Ljungström, marknads- och försäljningsdirektör på Lloyds Apotek i ett pressmeddelande.

De nio apoteken finns i Stockholm, Göteborg, Strängnäs och Insjön.

Mest läst