Gå till innehållet
Gå till startsidan

Fack- och professionstidningen från Sveriges Farmaceuter

Niemi lämnar förbundet

Kristina Niemi avslutar sin anställning som förbundsdirektör för Sveriges Farmaceuter efter drygt fyra år.

Enligt ett pressmeddelande har Sveriges Farmaceuters styrelse och Kristina Niemi idag kommit överens om att Kristina idag slutar sin anställning som förbundsdirektör för Sveriges Farmaceuter efter drygt fyra år.

“Sveriges Farmaceuter har under Kristina Niemis ledning förändrats och utvecklats i snabb takt. En ny organisation sjösattes 2012 i syfte att stärka förbundets profil som ett starkt professionsförbund inom SACO. Kristina har, tillsammans med medarbetarna, vänt förbundets ekonomiska utveckling och lämnar ett förbund med god ekonomi. Hon har utvecklat förbundets opinionsarbete och stärkt förbundets profil”, fortsätter pressmeddelandet.

“Förbundet står inför nya utmaningar och det är då naturligt att Sveriges Farmaceuter får en ny ledning”, avslutas pressmeddelandet.

Andra läser