Gå till innehållet
Gå till startsidan

Fack- och professionstidningen från Sveriges Farmaceuter

Dags att prisa bra kundinsats

Sektionen för öppenvårdsfarmaci i Apotekarsocieteten uppmanar alla apoteksanställda att nominera till priset "Bästa kundinsats på apotek". Insatsen skall vara en specifik händelse där den nominerade haft en avgörande betydelse för resultatet.

Har du eller en kollega gjort det där lilla, eller stora, extra för kunden du nyss hjälpte på apoteket? Då är det läge att nominera det till priset för “Bästa kundinsats på apotek”.

Priset är instiftat av Sektionen för öppenvårdsfarmaci inom Apotekarsocieteten och delas ut på Läkemedelskongressen i Stockholm den 10 november 2015.

– Vi vill uppmärksamma allt bra som görs varje dag på alla apotek runt om i Sverige, säger Sara Claesson, ordförande i Sektionen för öppenvårdsfarmaci, som själv arbetar på ett av Apotek Hjärtats två apotek i Täby Centrum i norra Stockholm.

– När apotekspersonal omnämns i media är det ofta negativa saker, vi krånglar och ringer till doktorn. Det finns massor av apotekspersonal av alla kategorier som gör fantastiska saker varje dag, det vill vi lyfta fram med det här priset, säger Sara Claesson.

Det går bra att nominera sig själv, eller en kollega, och det ska vara “något utöver det vanliga”, någon som har tagit det där extra steget för patienten och gjort lite mer, lite bättre. Priset är på 10 000 kr och delas ut i kategorierna recept och egenvård.

Nomineringar ska vara inkomna senast söndag 4 oktober. All information om hur du nominerar finns på Apotekarsocietetens webbplats.

 

Andra läser