Gå till innehållet

När du använder denna sida accepterar du vår användning av cookies. Mer information.

Fack- och professionstidningen från Sveriges Farmaceuter

Inspiration för studenter i ny form

STUDENTBLOGGEN: Sveriges Farmaceuters studentsektion bloggar om planeringen av ett nytt koncept: En inspirationshelg för farmaceutstudenter med föreläsare, workshops, paneler och möjligheter att träffa studenter från hela landet.

Vi i studentsektionen håller som bäst på med att förbereda vår första och förhoppningsvis i framtiden årliga inspirationshelg och tänkte ta tillfället och belysa den här på bloggen.

Tanken och målet med inspirationshelgen som går av stapeln 5-6 april är att på ett roligt och engagerande sätt upplysa farmaceutstudenter om deras framtida arbetsmarknad.

Även att inspirera studenter till att engagera sig i att påverka både sin framtida arbetsmarknad och sin utbildning.

Vi vet att det finns många där ute som bara väntar på möjligheten att få engagera sig i något de brinner för. Det finns även de som funderar på att ta steget in i ett engagemang men vill veta mer om vad detta innebär först, samt de som bara törstar efter mycket mer information om sin framtida profession. Studentsektionens inspirationshelg är till för alla dessa personer.

Det kommer vara en helg med intressanta föreläsare inom ämnen så som framtidsspaningar för branschen, farmaceutiska tjänster och farmacins historia.

Vi kommer ha workshops som behandlar engagemang, framtidens utbildning och mycket mer. Helgen kommer även vara ett utmärkt tillfälle att träffa studenter från andra terminer och orter i Sverige under avslappnade former och bygga bra kontaktnät.

Så vi vill passa på att uppmana dig som tycker detta låter som något för dig att anmäla dig till vår studentansvarige Ervin Alic (Ervin.Alic@sverigesfarmaceuter.se).

Här nedan följer lite mer detaljer angående inspirationshelgen.

När: Helgen 5-6 april

Var: Sveriges Farmaceuters kansli, Vasagatan 48, Stockholm

För vem: Inriktad mot framförallt farmaceutstudenter i sina två första utbildningssår, men anmälan är öppen för alla farmaceutstudenter. (Begränsat antal platser, medlemskap krävs och ett urval görs av studentsektionens styrelse).

Vad ingår: En inspirerande helg med föreläsare, workshops och paneler med möjligheten att träffa andra farmaceutstudenter från hela landet.

Helgen är kostnadsfri där resa till och från Stockholm, boende samt luncher och middag ingår.

Sista dag för anmälan är den 28 Februari, ange namn, kontaktuppgifter, utbildning samt årskurs i anmälan. Skriv gärna även varför just du vill åka.

Studentsektionens centrala styrelse

Andra läser