Gå till innehållet
Gå till startsidan

Fack- och professionstidningen från Sveriges Farmaceuter

Ha en skön sommar!

Sommaren har nu äntligen kommit till Sverige och med den sommarlovet för de flesta studenter.

Detta gäller även för oss i studentsektionens centrala styrelse vilket känns välbehövligt efter ett år av tentaplugg, förtroendearbete och allt annat livet som student innebär. Året för styrelsen har varit både ett intressant och givande sådant, där frågor så som en hög kvalité på farmaceututbildningarna, en likvärdig egenvårdsutbildning och ökad rekrytering till apotekar- och receptarieutbildningarna har hanterats.

Arbetet med dessa och andra viktiga frågor kommer självklart fortsätta till hösten. Men för tillfället återstår bara att önska er alla en riktigt bra sommar oavsett om den består av jobb, sommarstudier eller ren och skär ledighet.

Marcus Wanselius, ordförande, Sveriges Farmaceuters studentsektion

Andra läser