Gå till innehållet
Gå till startsidan

Fack- och professionstidningen från Sveriges Farmaceuter

Apoteket AB: “Problemen ska åtgärdas”

RGL tampas med inkörningsproblem som ska rättas till så att personalen får en dräglig arbetsmiljö, säger Eva Fernvall, varumärkesdirektör på Apoteket AB, apropå kritiken mot förhållandena i Mölnlycke.

Som Svensk Farmaci skrev tidigare idag har anställda vid Apotekets nystartade regiongemensamma lager, RGL, i Mölnlycke slagit larm om att det råder stora brister i arbetsförhållandena på den nya enheten.

Eva Fernvall, varumärkesdirektör på Apoteket AB, anser att arbetsmiljöproblemen orsakas av att verksamheten, som innebär ett nytt sätt att leverera läkemedel till sjukvården, är helt ny.
Det man nu tampas med är, enligt henne, inkörningsproblem som ska rättas till för att personalen ska få en dräglig arbetsmiljö.

– Vi är väl medvetna om att det har varit en ansträngd situation vid RGL. Det är många nya funktioner som ska trimmas in under en kort period. Därför har vi nu dragit igång ett arbetsmiljöarbete för att komma tillrätta med de problemen, säger Eva Fernvall till Svensk Farmaci.

Mest läst