Gå till innehållet
Gå till startsidan

Fack- och professionstidningen från Sveriges Farmaceuter

CCS får fler apoteksprodukter

CCS i Borlänge, som nyligen bytte ägare, expanderar genom att förvärva Kemetyls apoteksprodukter.

Egenvårds- och läkemedelsföretaget CCS, Clean Chemical Sweden, i Borlänge ägs sedan i maj i år av riskkapitalbolaget Segulah.

Nu växer företaget genom ett förvärv av kemiteknikbolaget Kemetyls hygienrelaterade apoteksprodukter, där desinfektionsprodukterna i Antibac-serien är det dominerande varumärket. Kemetyl ägs också av Segulah.

– Vi har jobbat länge för det här och det innebär ett stort steg framåt för oss. Vi får en bättre balans i våra affärer mellan olika distributionskanaler, mellan olika produktkategorier och mellan olika geografiska marknader, säger Jonas Nilsson, vd på CCS, till Dalarnas Tidningar.

Mest läst