Gå till innehållet
Gå till startsidan

Fack- och professionstidningen från Sveriges Farmaceuter

Dags för förändring?

Förändring kan ta tid. Det är ofta bra tycker jag. Förändring kan vara läskigt. Att byta jobb kan också vara läskigt. Även om det känns dags att söka sig vidare kan tryggheten att stanna vara starkare. Men det får ta tid att förändra sitt arbetsliv.

Det är bra att börja med att fundera över sina drömmar. Vad vill jag? Och därefter vad kan jag? Vad behöver jag kunna? Det kan ta en stund att fundera över detta. Vi på förbundet hjälper dig att fundera. Vi kommer under våren ha inspirationskvällar för alla som går i förändringstankar.

Behöver du argument för att byta jobb? Det räcker med lönestatistiken som visar att bästa sättet att höja sin lön är att byta jobb. Mer motiverad och mer pengar på kontot. Inte så dumt tycker jag.

Annars väntar jag mest på en förändring av ett helt annat slag, nämligen VÅREN. Kan inte nog understryka min längtan efter sol, värme och färre ytterkläder. Den förändringen känns inte ett dugg läskig och får gärna gå snabbare än snabbast.

Anna Nörby Gennerud

Mest läst